Menu

Waarom doen klanten zaken met jou?

Zeg mede-ondernemer, waarom doen jouw klanten eigenlijk zaken met jou? Vast niet omdat je zo’n uniek aanbod hebt. Er zijn waarschijnlijk legio anderen die doen wat jij doet. Als je globaal kijkt. Het verschil is natuurlijk dat ze het niet op jóuw manier doen.

Verstand van zaken

Is het omdat je zo’n sympathiek persoon bent en het zo prettig zaken doen is met jou? Dat zal zeker meetellen, maar dan moet je wel verstand van zaken hebben natuurlijk. Geïnteresseerden willen wel zeker weten dat ze te maken hebben met een professional. En dan komen we bij het punt waarom het overgrote deel van jouw klanten voor jou zal kiezen en niet voor een ander. Omdat jij jij bent. Met al je kennis en ervaring en jouw eigen kijk op jouw business. En juist dat is waar je het verschil mee maakt. Maar dan moet je er wel over vertellen. Dat doe je waarschijnlijk al tijdens netwerkbijeenkomsten, presentaties en introductiegesprekken, maar dat kost je wel heel veel tijd en je bereikt er niet een heel grote groep mensen mee. En dat terwijl er zo veel kanalen zijn waarmee je wél heel veel potentiële klanten kunt bereiken.

Gebruik die kennis!

Hier is een idee: gebruik die kennis en ervaring om veel mensen te bereiken en zo moeiteloos meer opdrachten aan te trekken, zonder dat je iedere keer opnieuw moet bewijzen dat jij de professional bent. Eén keer vastleggen en je kunt er voor de rest van je zakelijke bestaan goede sier mee maken. Op je website, op social media; je kunt er zelfs een echt boek(je) van maken. Jij als auteur van je eigen boek, kun je je voorstellen hoeveel indruk je daarmee maakt?

Dus: doe wat met die kennis. Maak hem te gelde en trek er passief opdrachten mee aan. De Schrijfmachine gaat je daarmee helpen.

Word een klantenmagneet

Wil jij ook van je kennis een klantenmagneet maken?
Meld je dan nu aan voor de GRATIS introductietraining ‘3 inzichten waardoor iedere ondernemer en professional moeiteloos meer opdrachten krijgt’ op 8 maart.

Tot dan!

No comments yet.

Geef een reactie