Menu

Hoe zichtbaar ben jij?

Als ondernemer weet jij heel goed wat je kunt en wat je te bieden hebt. Maar weten anderen dat ook? Je krijgt niet altijd de kans om aan potentiële klanten of in je netwerk te laten zien wat je precies in huis hebt aan kennis en ervaring. En toch hangt daar vaak de beslissing vanaf of ze met je in zee gaan. Hoe ga je daarmee om?

Laat zien wat je in huis hebt

Het antwoord is eigenlijk heel eenvoudig. Leg jouw kennis en ervaring vast. Door erover te schrijven. Laat zien wie je bent, wat je in huis hebt en waar je voor staat. Gebruik die teksten online; op je website, op social media en misschien zelfs wel op een blog van een mede-ondernemer, als gastblogger. In potentie kan iedereen je daar tot in lengte van dagen vinden en je hoeft er maar één keer tijd en energie in te steken. Je bouwt aan je zichtbaarheid en het vertrouwen van je doelgroep en daarmee trek je nieuwe potentiële klanten aan.

Alles wat je nodig hebt, zit al in jouw hoofd

Heb jij een hoop kennis, ervaring en expertise in huis en wordt het tijd dat jouw doelgroep dat gaat zien? Wil jij als ondernemer jouw zichtbaarheid vergroten en daarmee een groter publiek bereiken en meer klanten aantrekken? Door te schrijven over jouw kennisgebied en je teksten op de juiste manier in te zetten, laat je zien dat jij de expert bent op jouw vakgebied en gaat jouw doelgroep je ook zo zien. En het mooi is: alles wat je nodig hebt, zit al in jouw hoofd. Je hoeft het alleen maar toe te vertrouwen aan (digitaal) papier.

Gratis e-book

Weet je niet hoe je het aan moet pakken? De Schrijfmachine helpt je. Ons GRATIS e-book staat boordevol tips waar je direct mee aan de slag kunt. Je kunt downloaden op www.deschrijfmachine.blog. Helemaal GRATIS.

Gratis introductietraining

Heb je de smaak te pakken en wil je meer weten? Onze introductietraining ‘3 inzichten waardoor iedere ondernemer en professional moeiteloos meer opdrachten krijgt’ is tijdelijk ook GRATIS*.

Meld je snel aan!

 

* Je betaalt alleen een tegemoetkoming in de kosten.

No comments yet.

Geef een reactie